Am tras cortina peste cel mai mare turenu de fotbal indoor din sud-estul Europei pentru copii și juniori. Enjoy Sports Winter Cup 2018 s-a încheiat în acest weekend când au avut loc meciurile categoriilor 2005 și 2003-2004. 

 

A fost din nou spectacol total. Echipele participante au făcut meciuri foarte bune iar organizatorii s-au străduit să asigure cele mai bune condiții de participare pentru sportivi. Am avut parte de terenuri foarte bune, am asigurat transportul echipelor de la cazare la terenurile de joc și le-am oferit participanților ceai cald și fructe. Am primit în schimb, meciuri de calitate, fair-play, goluri superbe, galerii interesante și intervenții incredibile ale portarilor. Una peste alta, împreună am creeat un show extraordinar pentru cei care au fost prezenți la meciuri. 

Citește mai departe...

 

Tragem cortina dupa o zi lunga, plina de meciuri spectaculoase la Categoriile 2005 & Juniori C (2003-2004)

Puteti descarca clasamentele intermediare dand click pe iconitele de mai jos.

Citește mai departe...

Orasul Brasov

 • Piața Sfatului, aer medieval în secolul 21

  Piața Sfatului este poate cel mai cunoscut obiectiv turistic din Brașov. Ea era, în Evul Mediu, locul în care în Brașov se organizau târguri atât pentru negustorii sași și români, cât și pentru cei veniți din Ungaria. Se ajungea în piața prin strada Vămii (actuala Mureșenilor), iar lângă stradă erau vămuite mărfurile.
  Casa Sfatului din centrul pieței, era locul unde fiecare negustor trebuia să-și așeze marfa, iar funcționarii orașului se asigurau ca aceste locuri să fie respectate.

   
 • Biserica Neagră, impunătoare, incredibilă

  Biserica Neagră este cea mai mare și mai frumoasă construcție în stil gotic din Europa. Ea este situată în centrul municipiului Brașov, chiar lângă Piața Sfatului. Clădirea gotică a fost parțial avariată în incendiul din 1689, când zidurile ei s-au înegrit și a primit numele actual.
  Biserica Neagră este unul dintre cele mai reprezentative monumente de arhitectură gotică din România, datând din secolele XIV-XV.

   
 • Poiana Brașov, Perla Carpaților

  Dacă ajungi la Brașov, atunci trebuie să mergi neapărat și în celebra Poiana Brașov, denumită Perla Carpaților. Situată la 12 km de centrul orașului, Poiana Brașov este o stațiune pentru sporturile de iarnă din România, fiind o atracție turistică de renume internațional, și un cartier al municipiului Brașov. Poiana a fost din vechi timpuri destinația drumețiilor și a practicării sporturilor de iarnă. Prima mențiune documentară a locației datează din 1427, în contextul activităților de oierit ce aveau loc aici.

Go to top