Enjoy Sport Agency este o agenție care se ocupă de organizarea de evenimente sportive. În cei peste nouă ani de existență am acumulat extrem de multă expereință și am organizat competiții în toată țară. De la fiecare turneu am învățat câte ceva și am devenit din ce în ce mai buni. 

Încă de la început, organizăm la Brașov două dintre cele mai mari turnee de fotbal pentru copii din Sud -Estul Europei: Enjoy Sports Winter Cup (turneu de iarnă, care se desfășoară indoor) și Enjoy Sports Brașov Cup (competiție ce se desfășoară vara pe terenuri de iarbă naturală). 

Printre echipele care au participat de-a lungul timpului la aceste două competiții s-au aflat portughezii de la Benfica Lisabona, spaniolii de la Celta Vigo, englezii de la West Bromich Albion, bulgarii de la Levski Sofia și Ludogoret, ucrainienii de la Arsenal Kiev și Chernomorets Odessa și multe alte formații valoroase din afara României. Cele mai bune echipe din țară au fost nelipsite de la aceste competiții. Dinamo, Steaua, Petrolul, Craiova, Academia Hagi sau FC Argeș și-au trimis mereu cele mai bune echipe la turneele organizate de noi. 

Tot la Brașov am organizat și cel mai mare turneu de baby și mini baschet din România și am făcut parte din comitetul de organizare al Campionatului Mondial de Hochei pentru juniori. 

Enjoy Sport Agency este o agenție formată din profesioniști. În cadrul agenției avem oameni de fotbal, arbitrii, specialiști IT, profesioniști în marketing și comunicare și avem toate pârghiile necesare să transformăm evenimentul la care te-ai gândit în unul de excepție!

Nu ezita să ne contactezi!

Go to top