News

 

Astazi, la terenurile complexului All Times Brasov au avut loc ultimele partide ale turneului Enjoy Sports Winter Cup 2017, editia a VIII-a. Categoria copiilor nascuti dupa 1 Ianuarie 2004 a fost cea care anul acesta a jucat dupa regulile proiectului "Let's teach football to our children" - Turneu de pregatire cu sarcini tactice, dezvoltat de Enjoy Sports Agency impreuna cu departamentul de dezvoltare al fotbalului juvenil din cadrul Federatiei Romane de Fotbal.

Turneul s-a bucurat de prezenta domnului Victor Radu, reprezentant al Departamentului de Competitii din cadrul FRF, care a asistat la jocuri pe parcursul a celor 3 zile de competitie, iar in ultima zi, Razvan Burleanu - presedintele FRF, impreuna cu Gabriel Bodescu - secretarul general FRF, au asistat la marea finala si au medaliat jucatorii la festivitatea de premiere.

Citește mai departe...

A 3-a parte a turneului de anvergura Enjoy Sports Winter Cup a gazduit competitia copiilor nascuti in 2005, turneu organizat in colaborare cu Departamentul de Dezvoltare al Federatiei Romane de Fotbal, sub deviza "Let's Teach Football to Our Children".

Cu un sistem de joc inovativ, in care echipele au jucat cate o repriza in superioritate si inferioritate numerica, si una in egalitate, antrenorii si-au testat jucatorii pe diverse posturi si forta intregii echipe in situatii de superioritate si inferioritate.

Citește mai departe...

Turneul cu sarcini tactice dezvoltat impreuna cu Federatia Romana de Fotbal, Let's Teach Football to Our Children incepe in acest weekend la categoria 2005 !

 

Cele 20 de echipe participante au fost repartizate in 4 grupe a cate 5 echipe dupa cum urmeaza

GRUPA A : Academia Hagi, Lokomotiv Ruse, Kinder Targoviste, Benfica Bucuresti, FC Brasov Galben

GRUPA B : Steaua Bucuresti, Steagu Rosu Brasov, Juvenes Targu Mures, Sepsi OSK, CS Coltea 1920 Brasov 

GRUPA C : Gaz Metan Medias, CSS Giurgiu, Sepsi OSK 2, Pro Team Bucuresti, FC Brasov Negru

GRUPA D : Celta Brasov, Unirea Slobozia, Didi Iasi, Aldo Sport Bucuresti, CSS Brasovia


Partidele vor incepe in data de 17 Februrarie ora 12:00. Toate jocurile se vor disputa pe terenurile sintetice ale Complexului All Times. Programul va fi afisat pe site si pe pagina de Facebook, imediat ce va fi finalizat.

A doua parte a turneului Enjoy Sports Winter Cup 2017 a luat sfarsit. Dupa un weekend plin de fotbal pentru cei mici, la Sala Sporturilor din Brasov a avut loc festivitatea de premiere a categoriilor 2007, 2009 si 2010.

Citește mai departe...

Am incheiat prima zi la categoriile 2007, 2009 si 2010!

Felicitari tuturor participantilor pentru evolutiile avute si va asteptam maine la terenurile de joc (Sala Sporturilor DP Colibasi, Scoala 11 si Baloanele Complexului All Times)

 

Clasamentele provizorii dupa prima zi le puteti descarca de mai jos

 

Clasament 2007

Clasament 2009

Clasament 2010

Go to top