News

Am tras cortina peste cel mai mare turenu de fotbal indoor din sud-estul Europei pentru copii și juniori. Enjoy Sports Winter Cup 2018 s-a încheiat în acest weekend când au avut loc meciurile categoriilor 2005 și 2003-2004. 

 

A fost din nou spectacol total. Echipele participante au făcut meciuri foarte bune iar organizatorii s-au străduit să asigure cele mai bune condiții de participare pentru sportivi. Am avut parte de terenuri foarte bune, am asigurat transportul echipelor de la cazare la terenurile de joc și le-am oferit participanților ceai cald și fructe. Am primit în schimb, meciuri de calitate, fair-play, goluri superbe, galerii interesante și intervenții incredibile ale portarilor. Una peste alta, împreună am creeat un show extraordinar pentru cei care au fost prezenți la meciuri. 

Citește mai departe...

 

Tragem cortina dupa o zi lunga, plina de meciuri spectaculoase la Categoriile 2005 & Juniori C (2003-2004)

Puteti descarca clasamentele intermediare dand click pe iconitele de mai jos.

Citește mai departe...

 

Editia a IV-a a turneului Let's Teach Footbal To Our Children are loc in acest weekend la Brasov. In acest an, categoria 2006 va fi cea care va juca dupa sistemul implementat de catre Enjoy Sports Agency si Federatia Romana de Fotbal - Departamentul de Dezvoltare.

Citește mai departe...

 

In perioada 23-25 Februarie are loc ultima parte a turneului Enjoy Sports Winter Cup 2018 ! In acest weekend se vor duela la Brasov, categoriile 2005 si categoriia Juniorilor C (2003-2004). Toate partidele se vor desfasura la Complexul All Times din Brasov.

 

La categoria Juniorilor C, s-au inscris 8 echipe, care vor fi impartite in 2 grupe a cate 4. Fiecare echipa va trebui sa dispuna de 2 loturi (A si B), de 6+1 jucatori, partidele urmand sa se dispute pe durata a 4 reprize, a cate 12 minute fiecare.

Citește mai departe...

 

Al doilea weekend de la Enjoy Sports Winter Cup 2018 s-a încheiat cu bine. Toată lumea a plecat acasă mulțumită, la capătul unui turneu foarte bine organizat și care a avut de toate. Au fost meciuri spectaculoase, au fost goluri foarte multe, am văzut jucători extraordinari, au fost multe emoții, au fost meciuri pe muchie de cuțit în care tensiunea a atins cote foarte mari și au fost galerii formate din părinți care au creat o atmosferă senzațională.

 

Cei mai mici fotbaliști care au intrat în competiție în acest weekend la Enjoy Sports Winter Cup 2018 au fost cei de la categoria de vârstă 2011, care și-au disputat meciurile la sala de sport a Liceului de Informatică din Brașov. Câștig de cauză la această categorie au avut cei de la Sporting Cluj. Pe poziția secundă s-au clasat micuții de la Sport Team Giurgiu, iar medaliile de bronz au fost adjudecate de băieții de la Academia Luceafărul Cluj. Pe locul patru au încheiat competiția puștii de la Forex Brașov. Cel mai bun jucător al turneului a fost desemnat George Grosan de la Sporting Cluj, în timp ce golgheter al categoriei 2011 a fost Dragoș Bangău tot de la Sporting Cluj. 

Citește mai departe...

Go to top