A 3-a parte a turneului de anvergura Enjoy Sports Winter Cup a gazduit competitia copiilor nascuti in 2005, turneu organizat in colaborare cu Departamentul de Dezvoltare al Federatiei Romane de Fotbal, sub deviza "Let's Teach Football to Our Children".

Cu un sistem de joc inovativ, in care echipele au jucat cate o repriza in superioritate si inferioritate numerica, si una in egalitate, antrenorii si-au testat jucatorii pe diverse posturi si forta intregii echipe in situatii de superioritate si inferioritate.

 

Cele 20 de echipe aliniate la startul competitiei au avut la dispozitie 3 zile pentru a-si arata talentul si munca depusa in aceasta pauza competitionala. Clasamentul final dupa cele 64 de jocuri poate fi descarcat de mai jos.

Clasament Final

2005

Primele 4 clasate au fost premiate de catre organizatori cu medalii, diplome, trofee si echipament sprotiv marca JOMA din partea sponsorului EQIP.RO

In finala mica, Academia Hagi a intalnit FC Brasov Galben, in redisputarea partidei din faza grupelor, incheiata nedecis 3-3. Si de aceasta data, dupa cele 3 reprize, scorul arata tot 3-3, fiind nevoie de lovituri de departajare pentru a stabili castigatoarea. Aici, jucatorii Academiei Hagi au fost mai inspirati si au reusit sa castige.

 

In "main-eventul" zilei de Duminica, Gaz Metan Medias a intalnit Didi Junior Iasi intr-o partida cu multe goluri si faze spectaculoase la ambele porti. S-a mers cap la cap in fiecare repriza, 1-1 la prima pauza, 2-2 dupa a 2-a repriza si 3-3 la finalul celor 45 de minute. La penalty-uri Gaz Metan Medias a ratat a 3-a lovitura iar cei de la Didi Iasi au inscris adjucandu-si medaliile de aur si setul de echipament marca JOMA din partea sponsorului EQIP.RO.

 

Si la aceasta categorie cei mai buni participanti au fost premiati de catre organizatori:

Golgheterul turneului - Orlandia Raul - Gaz Metan Medias

Jucatorul finalei - Tanasa Matei - Didi Junior Iasi

 

 

  

Enjoy Sports Winter Cup 2017 continua si weekendul viitor cu ultima parte, competitiile dedicate Juniorilor C (2002/2003) si categoriei de varsta 2004.

 

Multumim tuturor si va asteptam si la urmatoarele evenimente marca Enjoy Sports Agency !

Go to top