Astazi, la terenurile complexului All Times Brasov au avut loc ultimele partide ale turneului Enjoy Sports Winter Cup 2017, editia a VIII-a. Categoria copiilor nascuti dupa 1 Ianuarie 2004 a fost cea care anul acesta a jucat dupa regulile proiectului "Let's teach football to our children" - Turneu de pregatire cu sarcini tactice, dezvoltat de Enjoy Sports Agency impreuna cu departamentul de dezvoltare al fotbalului juvenil din cadrul Federatiei Romane de Fotbal.

Turneul s-a bucurat de prezenta domnului Victor Radu, reprezentant al Departamentului de Competitii din cadrul FRF, care a asistat la jocuri pe parcursul a celor 3 zile de competitie, iar in ultima zi, Razvan Burleanu - presedintele FRF, impreuna cu Gabriel Bodescu - secretarul general FRF, au asistat la marea finala si au medaliat jucatorii la festivitatea de premiere.

 

Primele 4 clasate au oferit 2 partide de neuitat. Pentru locurile 3-4 FK Miercurea Ciuc a intalnit Sepsi OSK Sf. Gheorghe, intr-o partida foarte echilibrata, terminata cu scorul de 1-0 in favoarea "ciucanilor".

 

 

Finala mare a pus fata in fata 2 academii care-si doresc dezvoltarea fotbalului juvenil pe plan national, Academia de Fotbal Gheorghe Hagi si Academia Celta Vigo Brasov. Dupa primele 2 reprize scorul era alb, 0-0, iar in repriza de egalitate cei de la Hagi au reusit sa inscrie de 2 ori, adjudecandu-si marele premiu !

 

 

Pe langa cele 3 echipe premiate, Domnul Presedinte a oferit si premiul pentru cel mai decisiv jucator al finalei, titlu castigat de jucatorul Academiei Gheorghe Hagi, Stancu Sebastian.

 

Razvan Burleanu s-a aratat foarte incantat de acest proiect ajuns la editia cu numarul III: "Vreau sa felicit toti copiii participanti la acest turneu de pregatire deosebit, unde rezultatul nu este cel mai important. Vreau sa le multumesc si organizatorilor pentru implicare, Enjoy Sports Agency, care impreuna cu Federatia Romana de Fotbal sustine inca de la inceput acest format care prinde din ce in ce mai mult. De asemenea vreau sa le multumesc si antrenorilor care au avut curajul de a participa la o competitie care ca scop precis dezvoltarea fotbalului juvenil."

 

 

Federatia Romana de Fotbal si Enjoy Sports Agency va multumeste tuturor pentru prezenta si interesul acordat acestei competitii de anvergura si va da intalnire la urmatoarele evenimente organizate de noi.

Let's play together !

 

Go to top