Am tras cortina peste cel mai mare turenu de fotbal indoor din sud-estul Europei pentru copii și juniori. Enjoy Sports Winter Cup 2018 s-a încheiat în acest weekend când au avut loc meciurile categoriilor 2005 și 2003-2004. 

 

A fost din nou spectacol total. Echipele participante au făcut meciuri foarte bune iar organizatorii s-au străduit să asigure cele mai bune condiții de participare pentru sportivi. Am avut parte de terenuri foarte bune, am asigurat transportul echipelor de la cazare la terenurile de joc și le-am oferit participanților ceai cald și fructe. Am primit în schimb, meciuri de calitate, fair-play, goluri superbe, galerii interesante și intervenții incredibile ale portarilor. Una peste alta, împreună am creeat un show extraordinar pentru cei care au fost prezenți la meciuri. 

În acest ultim weekend plin de fotbal s-a jucat după sistemul „Let’s Teach Football to Our Children”. Acest sistem dezvoltat în parteneriat cu Federația Română de Fotbal a prins foarte bine atât la sportivi cât și la antrenori, toată lumea fiind încântată de această inițiativă. „Pentru acest turneu cu sarcini speciale de joc am venit la Brașov. Este extrem de interesant pentru noi pentru că putem să pregătim jocul în superioritate numerică, în inferioritate și la egalitate, scenarii cu care ne întâlnim în meciurile de fotbal. A fost o lecție utilă pentru jucători”, a declarat unul dintre antrenorii formațiilor participante la competiție. 

Au fost patru weekend-uri pline de fotbal la Brașov. Am avut parte de tot felul de emoții, s-a trecut de la agonie la extaz, au fost lacrimi de fericire, am văzut jucători încântători, care cu siguranță peste ceva timp vor juca în liga I și își vor aduce aminte cu plăcere de zilele petrecute la turneul de sub Tâmpa. A fost o competiție care a strâns la start peste 250 de echipe din România, Republica Moldova, Ucraina, Bulgaria și Ungaria. Cele mai bune formații din țară au răspuns prezent și la această ediție a Enjoy Sports Winter Cup 2018, turneu ce s-a desfășurat la categoriile de vârstă U7, U8, U9, U10, U11,U12, U13 și juniori C.

Partenerii de la Federația Română de Fotbal au fost prezenți și anul acesta la meciurile din cadrul turneului. O delegație venită din partea FRF, în frunte cu președintele Răzvan Burleanu a venit la Brașov pentru a asista la câteva dispute din cadrul turneului. Alături de președintle FRF, Răzvan Burleanu, la Brașov au ajuns Mihai Stoichiță, Sandu Tăbârcă, Gabriel Bodescu și Ion Geolgău.

 

La categoria 2005, oaspetii din Ucraina de la Bucovina Cernauti au castigat turneul dupa un parcurs impecabil, reusind sa castige finala in fata celor de la Unirea Slobozia. In finala mica FC Brasov s-a impus cu scorul de 4-0 impotriva celor de la Didi Junior Iasi. Premiile individuale ale categoriei 2005 au fost adjudecate de Tanase Matei (Didi Junior Iasi) - Golgheter si Zahariuk Mihail (Bucovina Cernauti) - Jucatorul Finalei. 

Juniorii C (2003-2004) au oferit un adevarat spectacol in cele 3 zile de turneu, aratand tehnica si agilitate pe spatii mici, calitati necesare pentru "fotbalul mare". Finala categoriei disputata intre Celta Brasov 2003 si Comprest Gim Bucuresti a oferit 7 goluri, si a fost castigata de catre gazdele competitiei. In disputa pentru ultimul loc de pe podium Celta Brasov 2004 i-a invins pe cei de la Forex Brasov cu scorul de 7-2. Golgheterul categoriei a fost desemnat si Jucatorul Finalei - Savu Marius de la Celta Brasov 2003.

Am mai încheiat o ediție a acestui turneu și ne pregătim deja pentru un nou eveniment marca Enjoy Sports Agency - editia jubiliara a turneului BRASOV CUP, ce va avea loc in luna August. Nu am fi reușit fără ajutorul partenerilor: Federația Română de Fotbal, Direcția de Sport și Tineret a Municipiului Brașov, Primăria Brașov, Consiliul Județean Brașov, Briswa, Giig, Kron Media, baza sportivă All Times, Wieholding România și eqip.ro

Go to top